Ders Adı | Kodu | Yerel Kredi | AKTS | Ders (saat/hafta) | Uygulama (saat/hafta) | Laboratuar (saat/hafta) |
---|---|---|---|---|---|---|
İşletme Stajı | GDM4001 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Önkoşullar | Yok |
---|
Yarıyıl | Bahar |
---|
Dersin Dili | Türkçe |
---|---|
Dersin Seviyesi | Lisans |
Dersin Türü | Zorunlu @ Gıda Mühendisliği Lisans Programı |
Ders Kategorisi | Uzmanlık/Alan Dersleri |
Dersin Veriliş Şekli | Yüz yüze |
Dersi Sunan Akademik Birim | Gıda Mühendisliği Bölümü |
---|---|
Dersin Koordinatörü | Muhammet Arıcı |
Dersi Veren(ler) | Muhammet Arıcı |
Asistan(lar)ı |
Dersin Amacı | Derslerde edinilen bilgilerin uygulamaya aktarılması |
---|---|
Dersin İçeriği | Gıdaların üretimi ve işlenmesi |
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
|
Opsiyonel Program Bileşenleri | Yok |
Ders Öğrenim Çıktıları
- Öğrenci staj yaptığı işletme hakkında bilgi sahibi olur.
- Öğrenci staj yaptığı işletmenin üretim yöntemlerini bilir.
- Öğrenci yaptığı analizler sonuçlarını yorumlamayı bilir.
- Öğrenci işletme karşılaşılabilecek problemleri bilir.
- Öğrenci işletme karşılaşılabilecek problemlere çözüm önerileri getirmeyi bilir.
Haftalık Konular ve İlgili Ön Hazırlık Çalışmaları
Hafta | Konular | Ön Hazırlık |
---|---|---|
1 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
2 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
3 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
4 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
5 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
6 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
7 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
8 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
9 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
10 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
11 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
12 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
13 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
14 | Üretim ve işletme uygulaması | İlgili Kaynaklar |
15 | Sunum | İlgili Kaynaklar |
16 | FİNAL SINAVI | İlgili Kaynaklar |
Değerlendirme Sistemi
Etkinlikler | Sayı | Katkı Payı |
---|---|---|
Devam/Katılım | 15 | 40 |
Laboratuar | ||
Uygulama | ||
Arazi Çalışması | ||
Derse Özgü Staj | ||
Küçük Sınavlar/Stüdyo Kritiği | ||
Ödev | ||
Sunum/Jüri | 1 | 40 |
Projeler | ||
Seminer/Workshop | ||
Ara Sınavlar | ||
Final | 1 | 20 |
Dönem İçi Çalışmaların Başarı Notuna Katkısı | ||
Final Sınavının Başarı Notuna Katkısı | ||
TOPLAM | 100 |
AKTS İşyükü Tablosu
Etkinlikler | Sayı | Süresi (Saat) | Toplam İşyükü |
---|---|---|---|
Ders Saati | |||
Laboratuar | |||
Uygulama | |||
Arazi Çalışması | |||
Sınıf Dışı Ders Çalışması | 14 | 1 | |
Derse Özgü Staj | 14 | 2 | |
Ödev | |||
Küçük Sınavlar/Stüdyo Kritiği | |||
Projeler | |||
Sunum / Seminer | 1 | 10 | |
Ara Sınavlar (Sınav Süresi + Sınav Hazırlık Süresi) | |||
Final (Sınav Süresi + Sınav Hazırlık Süresi) | 1 | 10 | |
Toplam İşyükü : | |||
Toplam İşyükü / 30(s) : | |||
AKTS Kredisi : |
Diğer Notlar | Yok |
---|